Det har aldri vært enklere å jobbe digitalt utenfor kontoret. Samtidig skaper det nye sikkerhetsutfordringer for bedriften din.

Dette er en webinarserie på tre webinarer om SASE. Webinar nr. 1 handler om hva SASE er, webinar nr. 2 tar for seg om SASE er relevant for din virksomhet og webinar nr. 3 viser deg hvordan du tar i bruk SASE.  

 

Webinar nr. 1: SASE - datasikkerhet utenfor kontoret

Tiden hvor man kjøpte en stor brannmur for å beskytte perimeteren sin går mot slutten. Datasentrene som pleide å stå i kjelleren, er i stor grad erstattet av SaaS-tjenester. Nå handler det om å sikre de ansatte uansett hvor de måtte være.

Og det må være enkelt.

Hittil har mange benyttet seg av CASB (Cloud Access Service Broker) for å sikre kommunikasjonen sin fra inntrengere. Men det er i ferd med og erstattes av en videreutviklet, enda sikrere løsning.

SASE (Secure Access Service Edge) ble allerede i 2019 utropt til neste generasjons CASB av Gartner. Men hva er SASE, hvordan fungerer det, og ikke minst – hvorfor løser det sikkerhetsproblematikken til den moderne, digitale bedriften?

Dette får du svar på ved å se det 30 minutter lange opptaket av webinar nr. 1 i serien om SASE: 

Trykk her for å se webinar: SASE - datasikkerhet utenfor kontoret

 

Webinar nr. 2: er SASE relevant for vår virksomhet?

I dette webinaret ser vi nærmere på: 

  • Hvor er SASE relevant og for hvem?
  • Hvordan passer SASE for norske virksomheter?
  • Vi vil også presentere usecases i webinaret.

Se det 25 minutter lange opptaket av webinar nr. 2 i serien om SASE: 

Trykk her for å se webinar nr. 2: er SASE relevant for vår virksomhet? 

 

Webinar nr. 3: Hvordan ta i bruk SASE?

Dette webinaret er litt mer praktisk rettet. Her ser vi nærmere på hvordan man tar i bruk SASE, og hvor lett det er å komme i gang. Se det 30 minutter lange opptaket av webinar nr. 3 i serien om SASE: 

Trykk her for å se webinar nr. 3: Hvordan ta i bruk SASE? 
Ansatte_Salg_Hugo

Hugo Fernandez

Salgssjef, DataEquipment