Cybersikkerhetskonferanse, Lily Country Club, Kløfta

Securithon 2023 – Cybersikkerhetskonferansen du ikke kan gå glipp av!

Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) har erklært at cyberangrep nå er hverdagskost i Norge. Så hvordan skal offentlige myndigheter og private bedrifter best beskytte seg? Få gode strategier og råd fra de ypperste ekspertene på cyber og IT-sikkerhet under Securithon 18. - 19. april. 

I fjor hadde vi sikkerhetsstrategien Zero Trust som en rød tråd gjennom hele cybersikkerhetskonferansen. Zero Trust som utgangspunkt for all IT-sikkerhet er fortsatt ekstremt relevant, men i år er trusselbildet så mangefasettert at vi har valgt ut flere temaer som dekkes i løpet av konferansen. 

Som sedvanlig inviterer vi inn til en tjuvstart på konferansen mandag 17. april med et sertifiseringskurs for Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK). Sertifiseringen dokumenterer at du har ferdigheter og kunnskap til å sikre at skytjenester implementeres og brukes i organisasjonen din med nødvendige sikkerhetskontroller på plass. Mandagen avsluttes med et foredraget "Security Culture - The Why, What and How"  med Lance Spitzner, Director i SANS Security Awareness og middag som en hyggelig oppkjøring til tirsdagens og onsdagens spennende program.  

Securithon er en cybersikkerhetskonferanse skreddersydd for ledere, mellomledere og andre med overordnet ansvar for sikkerhet i offentlig sektor og privat næringsliv.

Studerer du IT-sikkerhet? Vi har reservert noen få plasser til IT-sikkerhetsstudenter som får delta gratis (hotellkostnad dekkes ikke). Send e-post til kristin@dataequipment.no dersom du er IT-student som ønsker å delta. 

 

Klikk her for all informasjon om Securithon 

Kristin sirkel 2-web

Kristin Eilertsen

Markedssjef