<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=441681&amp;fmt=gif">

09 august 2022

5 grunner til at du bør jobbe i Data Equipment

3 min lesetid

09. august 2022

Klar for en ny jobb i et miljø som brenner for sikkerhet? Her er noe av hva vi tilbyr!

 

Data Equipment jobber hver dag for å gjøre Norge sikrere. Dette er en stor oppgave som krever at vi må utvide vårt fantastiske team!

Vi er på jakt etter flere dyktige og læringsvillige kollegaer som ønsker å gi av seg selv, og jobbe målrettet for et sikrere Norge.

Se også: Er du sulten på mer ansvar innen nettverksdrift? Vi søker junior nettverksadministrator!


1. Hos oss vil du øke kompetansen din

Vi jobber hver eneste dag for å være en ledende kompetansepartner og sikkerhetsrådgiver for våre kunder. Våre kolleger brenner for å gjøre Norge sikrere, og vi må kontinuerlig fornye vår kompetanse for å nå målene våre. Utvikling og kompetansebygging er en viktig del av hverdagen vår.

Hos oss får du store muligheter til å utvikle deg faglig innenfor markedets ledende teknologier i Norges sikreste miljø. Vår målsetning er å være best på de løsningene vi leverer. Dette gir deg en unik mulighet til å videreutvikle deg, og oppnå de høyeste sertifiseringene innen fagfeltet.


2. Norges største Palo Alto Networks-kompetansemiljø

Palo Alto Networks er verdens største sikkerhetsselskap, og Data Equipment er deres suverent største partner i Norge. Vi ble også kåret til årets partner i Norge – for tiende år på rad. Hos oss har alle ansatte en eller flere sertifiseringer og vi utvikler sikkerhetsløsninger og tjenester basert på hele porteføljen til Palo Alto Networks, enten det er sikring av Azure, hjemmekontorløsninger, kritisk infrastruktur eller datasenter.

Nylig ble Data Equipment kåret til årets beste «Certified Professional Services Partner» i hele Europa for de best gjennomførte prosjektene, kåret av Palo Alto Networks og kundene selv. Ganske så kult!

Vil du jobbe med skysikkerhet, i SOC med hendelseshåndtering, threat hunting, utvikling av rammeverk, installere brannmurer hos kunder, eller bare utvikle deg til en veldig dyktig sikkerhetskonsulent? Da er vi en arbeidsgiver for deg!

 

3. Kunder i verdensklasse

Vi jobber med noen av de mest spennende virksomhetene i landet, fra private foretak som sitter på store verdier til offentlige virksomheter som leverer kritiske tjenester til oss alle. Fellesnevneren er at IT-sikkerhet har den aller høyeste prioritet, og de er avhengige av kompetente samarbeidspartnere.

Med norske kunder i verdensklasse, vil du jobbe med hyperaktuelle og komplekse problemstillinger. Sammen med våre kollegaer får du bryne deg på betydelige utfordringer, og være med i felles team som leverer løsninger og tjenester til kjente, norske virksomheter.

4. Setter agendaen for å gjøre Norge sikrere

Vi ligger helt fremme i utviklingen av sikkerhetstjenester, slik at alle bedrifter i Norge skal få samme mulighet til å sikre sine verdier. Tjenestene er basert på Nasjonal Sikkerhetsmyndighet sine grunnprinsipper for IKT-sikkerhet, CIS og andre rammeverk.

Som konsulent i Data Equipment får du muligheten til å påvirke hvordan tjenestene skal utvikles for å sikre at kundene får dekket kontinuerlige sikkerhetsbehov. Hos oss blir du en spydspiss som setter agendaen for proaktiv og preventiv IT-sikkerhet.

5. Vi jobber basert på Zero Trust

Hørt om Zero Trust Architecture? Data Equipment leverer sikkerhetsløsninger, men for oss handler sikkerhet om så mye mer. Vi er fanebærere for Zero Trust, og vi tar denne filosofien på stort alvor. Vi jobber etter prinsippene never trust, always verify. Vi møter alltid utfordringer med holdningen om å beskytte data og ressurser, uansett hvor de befinner seg.

 

Vil du finne ut om dette er noe for deg?

Kontakt gjerne Egil Jahren på mobil 905 72 520 eller send oss en åpen søknad her.

 

Egil Jahren

Skrevet av Egil Jahren

Daglig leder