<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=441681&amp;fmt=gif">

09 februar 2022

Palo Alto Networks lanserer 4. generasjons NGFW som gir 3x raskere sikkerhet

3 min lesetid

09. februar 2022

Omsider kan vi lette på sløret og dele informasjon om siste versjon av PANOS og Palo Alto Networks nye brannmurer!

Mer enn noen gang trenger vi intelligent og lynrask beskyttelse som matcher hastigheten til de cyber kriminelle. Eksplosjonen av SaaS tjenester og skybaserte apper har resultert i en betydelig økning i nettverkstrafikken. Mye av denne trafikken inkludert sensitive data eller tilgang til informasjon som tradisjonelt har ligget i datasenteret. Dette har medført at organisasjoner i økende grad er avhengige av kryptering for å beskytte data i bevegelse. Kryptert trafikk, som nå utgjør opptil 81 % av datatrafikken og 56 % av interntrafikken, kan muliggjøre tryggere og sikrere kommunikasjon.

Samtidig gir kryptert trafikk også muligheter for angripere å omgå sikkerhetsmekanismer. Kriminelle benytter kryptert trafikk til sin fordel for å skjule deres tilstedeværelse og unngå å bli oppdaget, enten de leverer ny skadelig programvare eller eksfiltrerer stjålne data. Vi ser nå at nettkriminelle er i stand til å trenge gjennom 93 % av bedriftens nettverk på grunn av ukjente og ustoppelige taktikker, og derfor trenger nettverkssikkerhet en fundamentalt endring i tilnærming.

Det er dette Palo Alto Networks gjør ved å lansere PA-3400 og PA-5400 Series ML-Powered Next-Generation Firewalls.

 

PA 3400

 

Den nye PA-3400-serien tilbyr 3 ganger så høy sikkerhetsytelse i en kompakt formfaktor. Med trussebeskyttelse fra 5,9 til 12,7 Gbps, og fleksible tilkoblingsmuligheter med 10G, 25G, 40G og 100G grensesnitt, er PA-3400-serien ideell for å beskytte perimeteret og i våre Zero Trust design.
PA 5400 Serie

 

Den nye PA-5400-serien tilbyr 3 ganger så høy sikkerhetsytelse i en kompakt formfaktor. Med trusselbeskyttelse fra 23,5 til 40,9 Gbps, og fleksible tilkoblingsmuligheter med 10G, 25G, 40G og 100G grensesnitt, er PA-5400-serien ideell for å beskytte datasentre og i våre Zero Trust design i større miljø.

 

PA-3400 og PA-5400 gir 3x raskere sikkerhet

De to nye ML-drevne brannmurmodellene muliggjør Zero Trust nettverkssikkerhet på tvers av virksomheten din med mye å tilby:

  • Mindre fotavtrykk og større ytelse: tre ganger så høy sikkerhetsytelse med et mindre fotavtrykk, takket være mer effektiv og raskere arkitektur som bruker moderne flerkjerneprosessorer.
  • Stopp Zero-Day truslene på ZERO TIME med PAN-OS 10.2 Nebula: 4. generasjons NGFW bruker Nebula, 10.2-versjonen av Palo Alto Networks bransjeledende PAN-OS-programvare, for å stoppe de mest unnvikende phishing-, løsepenge- og DNS-baserte truslene mer effektivt.


Egenskaper

  • 3 ganger raskere ML-drevet sikkerhet med opptil 7 ganger høyere innholdsinspeksjon per kjerne og opptil 38 kjerner med høy ytelse.
  • Forhindre trusler som skjuler seg i kryptert trafikk med opptil 3x dekrypteringsytelse med innebygd maskinvare for kryptostøtte.

 

Vil du vite mer om PA-3400 og PA-5400 seriene ta kontakt med din kontaktperson hos Data Equipment eller kontakt oss her. Vi vil lansere en innbyttekampanje for eksisterende kunder.

Data Equipment er Norges høyest sertifiserte Palo Alto Networks partner og kåret til årets Partner i 2021.

Relaterte tema: Zero Trust Nettverksikkerhet
Hugo Fernandez

Skrevet av Hugo Fernandez

Hugo har lang erfaring fra IT-bransjen og har de siste årene jobbet som salgssjef hvor han har levert sikkerhets- og netttverksløsninger til store og små kunder. Hans (og vårt) mål er at alle norske bedrifter skal ha samme mulighet til å sikre sine digitale verdier, uavhengig av størrelse.