<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=441681&amp;fmt=gif">

25 mai 2021

Sammen er vi sterkere: Proofpoint og Palo Alto Networks

1 min lesetid

25. mai 2021

E-post, sosiale medier, nettverk og endepunkter er en del av moderne nettkriminelles mål. Mange av disse angrepene er usynlige for utdaterte tradisjonelle sikkerhetsverktøy.

Visste du at Palo Alto Networks og Proofpoint har et strategisk samarbeid for å gi kundene best mulig beskyttelse i et stadig skiftende trussellandskap? Samarbeid er avgjørende i kampen mot cyberkriminelle.

Gjennom å kombinere deres kunnskap og løsninger om trusler og analyse, får man en uovertruffen sikkerhetsbeskyttelse på tvers av flere trusselvektorer, inkludert e-post, sosiale medier, mobil, nett, nettverk, endepunkter og skyen. Og enda bedre, det tar mindre enn fem minutter å aktivere integrasjonspunktene mellom Proofpoint og Palo Alto Networks løsningene!

Last ned PDF og se hvordan Proofpoint og Palo Alto Networks sammen kan gi merverdi for din bedrift og se to konkrete eksempler på integrasjon. 

Thomas Brodersen

Skrevet av Thomas Brodersen

Thomas er en løsningsorientert nettverk- og IT-sikkerhetsrådgiver, som har høy faglig kompetanse og er ivrig etter å bistå sine kunder med å finne fornuftige og sikre løsninger på dagens utfordringer.